Presentation

Home Presentation

VÄLKOMMEN!

Jag heter Leif Bergklint, leg fysioterapeut och sjukgymnast. Jag arbetar sedan många år med specialisering mot  ortopedisk/ortopedkirurgisk behandling och rehabilitering inklusive idrott och motionsskador.

Under många år har jag rehabiliterat nyopererade patienter med knäskador, knäledsplastik och olika axelskador. På Fysiopraktiken har vi gott samarbete med närliggande ortopedspecialister och tar ofta emot nyopererade axlar.

Förutom det söker många av mina patienter hjälp på grund av smärta och funktionella besvär från ryggrad och/ eller armar och ben. Antingen kommer de från vårdcentraler i närområdet eller söker hjälp direkt eftersom det råder remissfrihet för sjukgymnastik i Stockholms läns landsting. Med mångårig erfarenhet av sport och idrott hjälper jag också ofta fysiskt aktiva. En av mina behandlingsmetoder är radiell stötvågsbehandling.

Oavsett livssituation och livsstil riktar riktar jag mig till ung som äldre, amatör som erfaren, elitmotionär som elit- med smärtbesvär och nedsatt funktion.

Du kanske exempelvis har besvär med foten, hälsena, knä, axel eller ryggraden – boka en besökstid.

Du får berätta, jag undersöker och bedömer orsak och diagnos, beskriver åtgärd samt prognos.

Sedan startar vi behandling om det behövs och anpassad rehabilitering som jag coachar dig igenom. Är du nyopererad följer vi givna rehabiliteringsplaner från din ortopedklinik för respektive åtgärd.